Szolgálatok

Gyerek szoli

Szeretettel várjuk a a kisbabákat és gyermekeket 12 éves korig Gyerek Szoliban. A Bibliát tanítjuk nekik a korukhoz megfelelő módon. Nasi, játékok és sok szeretet várja őket minden héten. A gyerekek a szüleikkel maradnak az alkalom elején a dicsőítés alatt, majd a tanítás alatt a mennek a Gyerek szoliba. Szükségünk van önkéntes segítségre, ezért ha szeretnél segíteni kérlek jelezd Leah-nak a stanzel.leah@golgotapecs.hu címen vagy dobj egy üzenetet neki az űrlap segítségével.

1 + 3 =

Házi csopi

Szerda esténként a házi csoport lehetőséget ad arra, hogy egymást jobban megismerjük. Ezeken az alkalmakon reflektálunk a vasárnapi tanításokra, meghallgatunk mások történetét, imádkozunk és dicsőítünk. Gyertek és töltsük együtt ezt az időt a hét közepén! A címért és részletekért írjatok Balázsnak a stanzel.balazs@golgotapecs.hu címen.

Női kör

A női kör magába foglalja a 30 fölötti klubot illetve a fiatalabb dolgozó és az egyetemen tanuló hölgyeket. Magyar és angol nyelvű tanítványozó csoportok találkoznak a hét különböző napjain. Kérlek jelezd Leah-nak a stanzel.leah@golgotapecs.hu címen, ha kérdésed van vagy szeretnél csatlakozni egy csoporthoz.

Ifi

Fiatalok 13 éves kortól kéthetente találkoznak. Biblia tanulmányozás, dicsőítés, játék, közös kaja és nevetés várja a tinédzsereket az Ifi-n.

Kéthentente ezek az alkalmak az Ifjúsági lelkész otthonában vannak. Kérlek érdeklődj a Ákostól és Hanától további részletekért a kondor.akos@golgotapecs.hu címen vagy az alábbi űrlapon.

14 + 13 =